Nyheter

27 maj 2014

Värme i Stockholm!

140527 - Stockholm 2Godmorgon Stockholm! Njuter fortfarande av gårdagen då jag var med på Skaps vårfest. Det lyfte hjärtat lite efter sorgen över de kalla vindar som blåser i Europa. Det var som alltid en fantastisk kväll där låtskrivare hyllas och både upphovs-och mänskliga rättigheter och jämställdhet är kärnan. Underbart att flera fantastiska kvinnliga skapare prisades som Py Bäckman, Linnea Olsson och bl.a. Nina Ramsby höll ett starkt tacktal om kamp för jämlikhet och hbtq och allas lika värde.Mer musik, värme och kärlek! Världen kan vara underbar..<3

 

 

 

140527 - Nilla Nielsen & Anders MelanderP.S. Riktigt kul att återse och hänga med Anders Melander som skrattade gott när jag berättade om min förvåning när jag galet spontant på en spelning frågade om ngn i publiken var bra på tamburin och ville köra på min låt “You Should Know By Now” och upp kommer det en kille som är helt grym och lirar så jag höll på att glömma att spela själv. Det visade sig vara Anders kollega i Nationalteatern Håkan Nyberg. 🙂