Nyheter

10 juli 2016

Nilla Nielsens spänningsroman ”Tiger”

Tiger_Cover_Front
Hej vänner!

Det är med stor glädje och stolthet jag vill berätta att det äntligen blivit dags för mig att presentera min första spänningsroman: ”Tiger”.
Jag har arbetat med boken sedan 2013 då jag gav ut självbiografin ”Valhajsflickan, en sann berättelse om och av en överlevare”. Responsen från läsarna då var överväldigande, och inspirerade mig att fortsätta ge efter för min passion att skriva!

Enligt de få utvalda som fått läsa under processen, är detta en brinnande aktuell och ruggigt spännande roman! Jag hoppas ni blir nyfikna, och även om ni inte beställer boken är jag förstås väldigt tacksam om ni vill hjälpa till att tipsa vänner och sprida på sociala medier!
”Tiger” kommer ut i butik/på nätet den 14 september, men ni som förhandsbeställt får den såklart tidigare!

Tusen tack!
Varma Hälsningar
Nilla
********************************
TIGER
”Tiger, en visionär med ett mörkt förflutet, rekryteras av cellen Law of Nature, för världsförbättrande insatser. Hennes erfarenheter av mänskliga relationer har lämnat henne skadad. Hon har levt som ett djur i en bur. Till slut fattar hon mod att fly, till en annan kontinent, och finner sin fristad i ett kampsportsläger i Thailands berg nära Burma. Tiger vet inte exakt vad hon ger sig in på när hon antar det första uppdraget. Men hon litar på cellen, LON, som delar hennes otåligt brinnande önskan om en bättre värld. Kontakten knyts på en glamorös nattklubb i New Yorks innekrets bland rockstjärnor och skådespelare, och snart befinner hon sig på andra sidan jorden, i Manilas stinkande hamn där hon mönstrar på en illegal hajfiskebåt.
Shark Attack One i Filippinerna blir det första av en rad uppdrag där Tiger med livet som insats kämpar mot onda makter.
Hennes fars plötsliga och mystiska dödsfall gör att hon åter får djupare kontakt med sin familj i Skåne, men en skrämmande och oväntad verklighet uppenbarar sig.”

”Välkomna att svepas med i en intensiv historia med flera starka kvinnliga karaktärer, som vid en filmatisering lätt passerar Bechdeltestet. Huvudpersonen Signe, som går under smeknamnet Tiger, blir värvad för mycket specifika uppdrag runt om i världen. Tiger är en hjältinna som brinner för sin övertygelse, men hon är samtidigt högst mänsklig med allt vad det innebär av brister, egenheter och bakgrund.”

Beställer gör du här i shopen på hemsidan. Tiger är en inbunden roman, förhandspriset är 149 kr.