Nilla Nielsen live

Varmt välkommen!
Date : 8 / mar / 2017
Time : 17.30
Address : Stadsteatern Helsingborg, Karl Johans gata 1

Woman in Red

Stadsteatern, Helsingborg
När: Onsdag 8 mars, kl. 17.30-22.15
Plats: Stadsteatern Helsingborg, Karl Johans gata 1
Pris: 350 kr för medlemmar, 425 kr för övriga
Övrigt: Anmälan är bindande. I priset ingår måltid, ett glas vin, kaffe, frukt och välfylld goodiebag.Välkommen till Woman in Red 2017 i Helsingborg den 8 mars!  

Vi upprepar succén från förra året med en festlig kväll med Kultur, Kunskap, Underhållning och Överraskningar!

Program:
”Livsstil och hälsa –om den livsfarliga sittsjukan och bästa maten”.
Mai-Lis Hellénius, läkare och professor i allmänmedicin med inriktning mot just hjärt-kärlprevention vid Karolinska Institutet

”Kvinnor bör ligga stilla när de kommer hem” –
Allt fler människor blir sjuka av stress och kvinnor är extra utsatta. Det påverkar både hjärtat och hälsan negativt. Paneldiskussion: Hur förhindrar vi utbrändhet?

”Coffee by Women”
Därför uppmuntrar vi fler kvinnor att utbilda sig och jobba med kaffeodling, ta mer plats. Ett hållbarhetsprojekt med Cathrine Suter Ossborn, kommunikationsdirektör på Nestlé

”Ögonen,  – hjärtats spegel”
Pigga ögon med Kent Maack, Medilens Nordic AB

Musik är universellt och allt vi gör ger ringar på vattnet.”
Artist Nilla Nielsen

Gäster: Lou Rossling, konferencier, Mia Rossling, Vardagspuls,  Kajsa Giertz, Stadsteatern, Ingrid Bengtsson-Rijavec, Region Skåne mfl.

 

 

Blogg: http://www.1.6miljonerklubben.com/blog/

 

1,6 & 2,6 miljonerklubben

1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell kvinnohälsoorganisation som grundades 1998 och som arbetar för kvinnors hälsa. Vi informerar och inspirerar till bättre hälsa och värnar om kvinnans situation i samhället i stort, bland annat på arbetsmarknaden och som kulturbärare.  Vi arbetar för att genusaspekten ska bli en obligatorisk del i medicinsk forskning och läkarutbildning. Vi driver även egna projekt för kvinnors hälsa med fokus på förebyggande hälsa och kunskapsspridning.

Namnet på föreningen har sitt ursprung i att det 1998 fanns 1,6 miljoner kvinnor över 45 år i Sverige. Tio år senare,  år 2008, bildades gruppen 2,6 miljonerklubben för de yngre kvinnorna, från 25 år och uppåt. 1,6 och 2,6 miljonerklubben arbetar för samma mål – vi vill förbättra kvinnors hälsa och välmående. Alla över 18 år är välkomna som medlemmar i föreningen (även män)

1,6 & 2,6 miljonerklubben har ca 33 000 medlemmar vilket gör oss till en av landets största ickepolitiska kvinnoföreningar. Vi ger ut en tidning, böcker, kalender och vi arrangerar ett 40-tal seminarier och politiska hearings per år. Dessutom ordnar vi resor, utflykter och motions- och kulturevenemang.