Nilla Nielsen live

Varmt välkommen!
Date : 4 / jul / 2024
Time : 18:00
Address : Birger Sjöbergs Musikpaviljong i Musikparken, Helsingborg

Sommarpaviljongen i Helsingborg

Birger Sjöbergs Musikpaviljong, Helsingborg

Nilla Nielsen har släppt sex album, en självbiografisk bok samt en spänningsroman. På Sommarpaviljongen kommer hon med sitt band och förgyller kvällen!

Hennes sköna rockmusik, starka texter, varma röst och hjärtliga scennärvaro har uppskattats på mer än 600 livespelningar under åren – både i Sverige och utomlands. Efter att Nilla blev mamma tog hon en paus från livespelningar, men sedan i vintras står hon nu på scen igen. Spelningen på Sommarpaviljongen är Nilla Nielsens första med hela sitt band 2016. Det kommer bli en mix av rockiga och lugnare låtar. Nillas sånger har ofta starka och personliga texter, som i “Higher Ground”, “Goldfish in a Bowl”, “Destination Unknown”, “Så nära” och “Himmelen måste saknat sin ängel”.

Kom till Sommarpaviljongen för en mysig stund med familjen, umgänge med goda gamla vänner, AW-picknick med kollegorna eller i ditt eget eminenta sällskap.

Kvällens program börjar kl 18.00. Alltid fri entré!

Vid utomhusscenen Birger Sjöbergs Musikpaviljong i Musikparken (i krysset mellan Konsul Perssons Villa, Södergatan och Gamla Kyrkogården), ca 600 m från Helsingborg C. Adress: Birger Sjöbergs Plats. På plats finns ett begränsat antal filtar och klappstolar att låna. I övrigt finns det inga stolar eller bänkar i Musikparken. Så du som har möjlighet: Ta hjärtans gärna med dig ett eget sittdon. Det finns en utomhustoalett på plats.

Nilla Nielsen Band

Nilla Nielsen (sång, gitarr, munspel)
Niklas Ekelund (gitarr)
Erik Urban (bas)
Bengt Baadtoft Johnson (trummor)

Läs mer

Se Sommarpaviljongens hemsida

Välkommen!