Nilla Nielsen live

Varmt välkommen!
Date : 8 / dec / 2016
Time : 18.30
Address : Fältarpsvägen 60, Helsingborg
Tel : 042-18 32 70
Sold Out

Julshow i Helsingborg – Hasse Andersson, Nisse Hellberg & Nilla Nielsen

Sundspärlan, Helsingborg

161118-161217-Helsingborg(arr4)

Årets julshow ”Tomtebloss & Rock n roll” bjuder på stämning, glädje och skånsk rock n roll!

Kvällen inleds med mingel i foajén, kanske bjuder du vännerna på en glögg och lite småsnack innan det är dags att ta sig vidare in i Nils Poppe-salen. Här står vårt stora hemlagade julbord framdukat på flera ställen och hovmästarna tar personligen hand om er och visar er till ert bokade bord. Beställ in lite gott att dricka och ta för er av all den goda maten. Avslutningen, den fantastiska dessertbuffén är något alldeles extra. Här får alla gottegrisar verkligen sitt lystmäte! Häll sedan upp en kopp kaffe vid bordet, luta dig tillbaka och njut. Strax börjar showen.

Det blir underhållning med Hasse Andersson, Nisse Hellberg och Nilla Nielsen. Artisterna, är tunga namn i sin genre och skåningar dessutom! De har dock aldrig delat scen förut, så nu är det äntligen dags! Det bjuds på en personlig och unik show med många goa låtar att sjunga och dansa till. Det är fritt fram att låta känslorna ta över en sån här kväll. Du är långt ifrån ensam att känna att det rycker i kroppen av all skön musik. Känn dig som hemma hos oss i jul!

161118-161217-Helsingborg(HasseNisseNilla)

Hasse Andersson återvänder äntligen till Sundspärlan efter en makalös succé i Melodifestivalen och ett år av fantastisk framgång. Nu vill han landa på Sundspärlan efter sin stora comeback och bjuda på en personlig och unik show med många goa låtar att sjunga och dansa till. Vi kan garantera allsång och glada miner på varje gäst!

Nisse Hellberg behöver ingen närmare presentation. Att Wilmer X var ett av de största rockbanden på 80- och 90-talet är ju ingen överdrift. Nisse brinner för musiken, för svängig rythm´n´blues, skitig garagerock, råa toner och självhäftande poprefränger.

Tillsammans med rocktjejen Nilla Nielsen blir julshowen fulländad. Nilla, som är från Helsingborg visar prov på äkthet, ärlighet och personlighet i sin musik. Hon fyller showen med glitter, gitarrackord och girlpower.

Efter showen startar den stora efterfesten, då vi bjuder på underhållning på flera håll! På stora golvet inleder DJ Johan Dahlqvist med härliga tongångar från svunna tider. Disco och nostalgi i en härlig mix, och du bestämmer själv om du är king of pop, queen of soul eller kanske bara discofantast!

I Rockklubben spelar Jonas Blum, och gör skäl för namnet med sina sköna tolkningar av de bästa rockklassikerna. Här finns baren där man kan stå och hänga, och se allmänt cool ut. I loungen kan du chilla i våra fåtöljer och snacka med kollegan eller vännen från förr. Dessutom finns det flera barer och casino.

Efterfesten är en schysst förlängning av en fantastisk partykväll, och vi välkomnar vem som helst att vara med på vår fest. Vi har gratis entré efter kl 22.00, för den som vill ansluta från någon annan tillställning.

Datum

Fredag 18 november kl. 18.30
Lördag 19 november kl. 18.30

Fredag 25 november kl. 18.30
Lördag 26 november kl. 18.30

Torsdag 1 december kl. 18.30
Fredag 2 december kl. 18.30
Lördag 3 december kl. 18.30

Torsdag 8 december kl. 18.30
Fredag 9 december kl. 18.30
Lördag 10 december kl. 18.30
Söndag 11 december kl. 15.00 (matiné)

Torsdag 15 december kl. 18.30
Fredag 16 december kl. 18.30
Lördag 17 december kl. 18.30

Entré

Fredagar/lördagar: 795 kr
Söndagar: 595 kr

Läs mer på Facebook

Läs mer på arrangörens hemsida

Varmt välkommen!