Bookings (dansk)

Bog Nilla

Nilla Nielsen har udgivet seks albums, en selvbiografi och en  spændingsroman. Hendes varme musik, stemme og udstråling er været populær til hundreder live shows. Efter at Nilla blev mor, holdt hun en pause fra liveoptrædener, men siden vinteren 2023 har hun fået comeback og er nu tilbage på scenen.

Nilla bor i Helsingborg og har en svensk mor og havde en dansk far. Nilla taler dansk, men synger på svensk og engelsk (selv om hun også indspillet en sang på dansk).

Nilla sange har ofte meget stærke personlige tekster som i ”Higher Ground”, ”Goldfish in a Bowl”, ”Destination Unknown”, ”Så nära” och ”Himmelen måste saknat sin ängel”.

Nilla kan bookes solo, men også som en duo med sin fantastiske guitarist eller pianist, samt med hele sit band for mere rock.

Videoer

Sange

Album

Sagt om Nilla

Imagine a modern mix of Alanis Morissette, Bob Dylan and Tracy Chapman

Crazy United, German review of ”Higher Ground”

Nilla Nielsen fra Helsingborg har fem meget stærke album i sin diskografi, der alle, på trods af at de spænder fra bare akustiske stykker til tungere rocksange med fuldt band, har krystalklare fællesnævnere. Autenticitet, ærlighed, personlighed, fortællende tekster med stærke positioner for retfærdighed, natur og miljø og ikke mindst Nillas fantastiske stemme.

Ola Bjurman, Music / From a friend

Billeder

Stor interview i BT

BT gjorde et stort interview med Nilla 2014.

Mere om Nilla

Musik & sociale medier

Kontaktformular

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Kontakt Nilla

  Använd kontaktformuläret ovan eller skicka e-post till info@nillanielsen.com

  Hjertelig velkommen med din booking!