Nyheter

22 maj 2013

Äventyr & musik i Stockholm

Vilka äventyrliga, roliga, speciella dagar det varit på sistone…skulle i måndags ta tåget upp till Stockholm för att gå på en stor musikfest på Grand Hotel och träffa goda vänner….Men Nilla, Nilla, åh jag går på fel tåg, och hamnar på en liten station utan förbindelser…och jag kommer att missa X2000 som ska gå från Lund…jag ringer och väcker en stackars kompis men vi kommer fram till att det är omöjligt att hinna till Lund i tid…jag vinkar förtvivlat till en ensam bil som kommer förbi i denna lilla stillsamma slumrande ort, och den snälla chauffören stannar..”Hej, ska du möjligtvis till Lund, jag har missat tåget och kommer att missa min anslutning till Stockholm..”Nej svarar han, jag ska åt helt andra hållet, men jag kan köra förbi Hässleholm, jag ska ändå till Småland”. Helt otroligt….kanske har jag gjort något tillräckligt gott så att min karma sände mig en räddande ängel… haha, helt galet, vad är oddsen att få skjuts och jaga ifatt X2000 i Hässleholm…jag fick skjuts, blev avsläppt på stationen och hann hoppa på tåget där med 3 minuters marginal. Lycka!:) TACK ängeln J-Å:)! Hade ett helkul intensivt dygn i Stockholm, träffade mina underbara vänner och fantastiska musiker och musikupplevelser, träffade goa David Carlsson över champagne i Spegelsalen, lyssnade på grymma Ale Möller band, kramade om fantastiska Linnea Ohlsson som jag inte träffat sedan hon spelade cello på mina låtar ”Himmelen måste saknat sin ängel” & ”Black Water”, som nu är på turné med Peter Gabriel, snackade låtskrivande och miljö med coola Janne Schaffer, fick recept på Rawfood-soppa av bästaste Susanne Alfvengren, pratade Helsingborg med skönaste I´m From Barcelona-Emanuel, skönt häng med schysstaste Lasse Lindbom, och en massa mer, och sen bar det av söderut igen. (Lasse följde mig till spåret för att vara säker på att jag kom på rätt tåg..;) -tack Lasse:). Och sen kom jag hem efter min fantastiskt mysiga och roliga vistelse uppe i Stockholm med festmiddag på Grand Hotel och sol på en båt med bästa vänner och så väntar den vackraste blombukett jag någonsin fått i hela mitt liv på mig:). Så fint. :)! Livet kan vara märkligt och alldeles underbart. Och i morgon är det äntligen dags att jobba vidare med nya låtar i Tweak Studio, riktigt nice ska det bli:). Kram på er vänner!

130522 - Stockholm 2 130522 - Stockholm 3 130522 - Stockholm 4 130522 - Stockholm 5 130522 - Stockholm 6